Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

19 July 2011

Maternity Shoot

Lame nye tak hupdate belog hathoooiiiii!


Tak tau la bizi sangap ke malas ke tak bernafsu ke hape aku nih, tapi seram pulak tengok belog sunyi dah macham rumah tinggal je nih. Dah, dah, meh kita hupdate supaya belog takde lah haunted sangat kalau orang tengok kan kan kan? 


Macham biasa, hupdate about pregnancy dulu lah. Alhamdulillah dah masuk 31 minggu 6 hari atau kepada yang malas nak kire, aku dah pun cecah 7 bulan 3 minggu. Lagi beberapa minggu je lagi dah EDD aku. Erk, sempat ke tak nak raya makan tapai+rendang+ketupat syumer nih? Nak tau perasaan aku sekarang? Macham-macham rasa pun ade. Nebes+esaited+blur+seram sejuk, pendek kata sume pakej la aku amik. So far, encik asben dah prepared beg kelengkapan sepital kat dalam kereta siap-siap since misi dah pesan memang kena prepare dah untuk possibility deliver tu. So, tunggu masa nak guna je la tu. Insyallah, doakan perjalanan baki-baki hari mengandung aku nih baik-baik je belaka ye korangs.


And bebaru ni aku sempat buat maternity shoot. Tapi apekan daye, walaupun dah masuk almost 8 bulan pun, my baby bumps tetap jugak cinonet camtuh. Kena tarik tegang-tegang baju kat part pewot, baru lah nampak boncet. So banyak pict yang aku terpaksa berusaha keras mengenglarge-kan keboncetan perot tu sebab nak bagi nampak jelas figure ke-buyomans aku. Sampai nak tergeliat pinggang aku pun ade tapi nak hasil yang santek punyer pasal, hantam saje lah labu. Itupun dah kira nasib baik OP tak mintak aku add on pillow kat dalam baju. Eh, bukan memang dah mintak ke? Ngehngehngeh! 



my 31 weeks 4 days pegnem!


OP suh kitorang gelak, kitorang pun gelak je lah. Patuh je kan?







hellloooo, anybody home????





baby kami. Nampak tak?
 ce teka ce teka gender dia. hehehe.


time nih encik asben cakap, 'tengok tengok, misi tulis chicken pox kat dalam nih' pastu gelak-gelak syaiton kat aku. Yela yela, nak wat camane, rekod chicken pox aku memang jelas dan nyata pun noted kat situ. 
Bukti aku pernah jadik leopard girl hape! Huh!



 Mane lagik syomel muke itik ke muka encik asben?



Nah. si boncet.


Agak-agak kalo anto kat majalah Pa Ma nih, boleh menang 1st prize tak? 
Ke nampak sangat bodek nye? Kehkehkeh.


this is best broooo!!!! 
tak tahu kenapa aku ter-paling syuker pict nih.  

Dan seperti biasa, aku upload bulat-bulat je syumer pict nih dengan saiz yang besar gedabak gajah mak aiii. So, sila lah rerajin kelik pict untuk enlarge. Kalo tak, terpaksa la korangs tengok pict aku yang half-half sajork tu. Kejap takde mata sebelah, kejap nampak pipi separuh. Hiiii, ngeri pulak aku nengok nye. Lepas tu kan, aku memang letak sikit-sikit je pun pict kat sini ceh banyak camnih pun still panggil sikit ke hathoiii? Nak tengok lagik, sila tengok kat pesbuk aku lah ye. Bukan ape, aku sayang kan korangs. Tanak la tengok korangs kena sawan tarik ke hape kalau di biarkan tengok sumer pict aku yang beriban tu. Mulia sungguh hati aku kan? Muahahah!

7 comments:

  1. sis..ambik gmbar studio nie area mne?

    ReplyDelete
  2. bestnyeee maternity shoot.. so chomel laaa.. yna bby boy eak? huu~ teka jeee...

    ReplyDelete
  3. ayuni:yunk, ni area dungun jugak...studio kwn sis n asben...

    iqa: iqa buat la jugak...baby boy?insyallah..hehehe.iqa?

    ReplyDelete
  4. Sis, cantik baju. Beli kat mana?

    ReplyDelete
  5. Sis, cantik baju. Beli kat mana? =)

    ReplyDelete
  6. lupa daa yunk..beli dah lame masa 5 bulan pegnenm tp skrg baru pakai...murah je, dalam rm80 camtu kot...

    ReplyDelete
  7. comelnye awakkk. ;)
    n semua gmba sweet belaka. :)

    ReplyDelete