Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

08 May 2012

Langkawi, Saya Rindu Awak Lah.



Yeah, aku baru je balik dari Langkawi. Agak jakuness jugak lah sebab dah tua bangka baru dapat jejak sane. Plan nak pergi time hanimun dulu pun dibantah sekeras-keras nye oleh encik asben. Tak suke bebenor ke Langkawi bila ku ajak. Last-last kali ni berjaya jugak membodek. Pergi bukan berdua je tau, bukan jugak bertiga, tapi se-rombongan Cik Kiah sekali. Konvoi 2 buah kereta. Mak suke okeh! Tapi tapi tapi, pergi 2 hari tak cukup. Tak sempat pun nak pergi Plaza Langkawi, Dataran Helang, kereta kabel, naik bot,blablablabla......







areil menetek memang tak kire tempat kan? dalam feri, dalam bot, dalam bas. haih!


family potrait


pasangan pegnen. ahahaha!


babai!


ape areil pandang-pandang?


da mommies


areil with penganjur rombongan cik kiah


serta ahli rombongan cik kiah!


beras terbakar panggil bomba
*nampak tak areil tengah panggil bomba tu?

 


senget benget dah mama areil


haip!


haip haip!


mangsa kezaliman makcik dan pakcik nye!


tolong saya, mama!




hasil rembatan kami. huhuhuhu!


Lepas ni kalau tanya nak pergi lagi tak, konpem aku nak. Tapi tobat dah tanak naik feri. Gile lama kat dalam tu, penat okeh. 

1 comment:

  1. gamba yg haip2 tu..kemain garang ye ariel..haip! kekeke

    ReplyDelete