Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

03 February 2011

Habit Bukan Lah Habitat. Tau?



Haaaah tak tahu kenape, bila tengah mekap pengantin diam-diam+tawaduk+fokus dan tertib, tiba-tibe keluarga pengantin buat pasal bukak lagu kawen-kawen kuat-kuat, nescaya peluh aku mengalir deras same laju dengan peluh pengantin. Muka pengantin sejuk, tangan aku pun sejuk same. Pengantin berdiri bulu roma, bulu-bulu aku pun tumpang naik sekali-lah. Tiba-tiba macham di-rasuk perasaan esaited kemudian mula lah nak ter-sengih-sengih. Dari elok-elok diam conteng muka pengantin, ringan je mulut aku nak menyakat pengantin. Eh biasa nih. Dulu sebelum kawen, ingat normal lah kan sebab time tu esaited+tumpang gembira sambil verangan sekali bila turn kita nak kawen muahahha. Tapi dah kawen lama-lama camnih pun, tak sangka pulak rupanya feeling ni same lagi. Ala-ala cemas macham baru nak jadik pengantin baru giteww. Tsk. Wadehel betol perangai Mak Andam nih kan!

nota kaki: 3 hari ni memang sah-sah aku ber-perang dengan feeling nih. Haihhhh!!

1 comment:

  1. dear..apa slhnya
    tmpang skaki naik
    plamin lagik..hehe ;)

    ReplyDelete