Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

27 March 2010

check list of Bride to Be

Salam,

Ehem ehem. My life as bride to be? Nak tahu ke? Ohokohok segan duh! 2 month to go. Boleh di-katakan quite early kalau siap-kan at least 70% preparation kan? So i buat sikit-sikit je dulu sudey. Tapi dah boleh checkout apa yang dah settle dan apa yang belom lagi kat sini. (^_^)

1. Hantaran untuk en.tunang - (tinggal lagi sirih,potpouri,coklat,buah,skincare,cincin)
2. Goodies bag - Done
3. Doorgift guest Ma Abah - Done
4. Kuih untuk letak dalam goodies bag - booked
5. Bekas dan deco hantaran - belom start deco pon. awal lagi.
6. DIY for my vip guest - baru siap 20 ketul macham tu la. malas giler nak siapkan. isk!
7. Borang nikah - dan amik tapi tunggu mood datang baru leh isi. muehehe
8. Hiv test - Done!!! yg ni dah konpem bebas dadah dan sex bebas okeh!
9. Mekap - booked
10. Pelamin - belom finalized
11. Kanopi - en. tunang settle kan
12. Photographer - side me dah konpem. tunggu konpem untuk side lelaki je. takpe yang ni let en.photographer settekan dgn kroni-kroninya. kan mucuk?
13. Kad kawen- en. tunang design. eh dah design ke eh? =P
14. Jurunikah - belom booking
15. Kompang - booked
16. PA sistem - en. tunang settlekan.
17. Baju nikah, sanding - belum finalize
18. Baju sambut menantu - belom hantar jahit lagi pon. Huhuhuhu
19. Dress untuk potong kek - dah tempah siap-siap
20. Kot encik tunang - belom carik pun lagi.
21. Deco meja makan dan bilik tidor - belum finalize jugak =P
22. Rumah Sewa - dah ada cuma tunggu nak finalize jugak
23. Uniform bridesmaid & family - booked
24. Honeymoon- belom decide lagi

Apa lagi ek yang i missed ek? Tangan dah letih nak taip dan recall balik checklist kat atas tu. Next entry ada something yang best i nak share dengan uolls. Tungguuuuu. ....!!!

9 comments:

  1. adal agi 1 dikau termiss sayang...iaitu SEDOZEN BIG APPLE UTK NADDY..hahahahah

    wiwit cun dok kamu...dgn pesen tudung baru...hahahaah bial la daku nk try ek..oit...lama tak horny2 ngn kamu syg...ku rindu..hahahaha

    ReplyDelete
  2. wee 2 bulan je lagi ynadona akan masuk kelab saya :D

    ReplyDelete
  3. 2 bulan tak lame dah tu yna..
    better u siapkan awal2 so that takdelah kelam kabut nanti..
    papepun i wish you all the best in your preparation to your big day.. :)

    ReplyDelete
  4. kanopi-setel.
    photog-otw..hehe..
    card-pun otw..ngeh3x..
    PA-setel..
    lain2 as stated..

    ReplyDelete
  5. naddy: ko la tanak horny ngn aku dah pesal wehh..eh tu bukan style baru dowh sebab dah lama je aku pakai camtu cuma tu tudung baru.di ulang, tudung baru..okeh?

    nadxoxo:insyallah dear...pastu nak join kelab u alami skg lak...hehehhe

    fatenton: yeah..i try la speed lepas nih...hehehhe btw thanks for ur wish!

    sue:lama laa.....isk!!!

    b: buerlpppp!!!

    ReplyDelete
  6. cntiknye styly tudung byk2 colour tu lina..nti leh x tulis kt blog cara lina pakai tudung..nk sgt22 tau..sertakan gmbr ke..thank u..kalo lina x busyla..hehe..
    ape2pn nisa doakan yg trbaik utk preparation lina nanti..
    moga2 dipermudahaknnya..
    xsmpt nisa nk tgk wedding lina nti..
    masih di France..ape2pn nisa doakn je yg trbaik..
    miss u my childhood frens..
    take care..
    jazakillah khairan..

    ReplyDelete
  7. nisa...
    miss u so much..
    tak sngka nisa pun bace belog lina
    segan nye..
    ok nanti da ak bz ina ajar ok
    buat tutorial..
    insyallah..
    tekei my dear....muahxxx
    wish me the best

    ReplyDelete
  8. selalu je bace lina..jd silent reader...hari ni br nk bg comment sbb excited dgn lina nye wedding preparations..moga2 sumenye smooth nyee...
    take care!..
    as i know u lina yg sgt creative ..n ada bakat seni..inshaAllah..deco wedding lina nti msti sgt cntik..;))..
    ameen..
    all the best..
    yg ptg byk2 brdoa pdNya okies..
    miss u..

    ReplyDelete