Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

07 August 2009

Gambar Kejadian.

Salam,

Kesian owh ada yang macham ter-tunggu tunggu entry yang i janji kan nih. Hari ni dah masuk seminggu saya ber-gelar tunangan beliau, baru lah ter-hegeh hegeh mak limah nak buat entry bagai. Ces kan? Hohohoho jangan marah saya, saya orang susah sobsob. Jadi sebagai memuaskan hati limpa usus dan jantung pisang anda semua kesayangan saya ~erk, tak nampak sangat bodek kan? kan?~ entry kali ni akan dipenuhi gambar-gambar kejadian sepenuhnya. Cekedaut bebeyh!

cuba teka sape mekap kan i?

huhuhu... mekap sendiri je cik andam ni. Takde duit dowh nak pakai mak andam sobsob!


teman-teman ronggeng i yang datang



budak tecik ni sibuk je lepak sekali macham ada niat ter-sembunyi je

fotographer i yang garang nak mampos kalah mak tiri cinderella hohoho.

okeh time ni muka dah cuak sebab dah dengar bunyi kompang eh bukan bukan bunyi tapak kasut rombongan pihak lelaki ecececis!

kan dah cakap kan? kan?

teman ronggeng yang elok-elok je menggedis kat bilik boleh plak pecut pergi luar semata-mata nak sambut dulang haih nyampah!

muka cuak, muka nak kentut, muka nak cirit, sembelit, buasir semua dah boleh nampak time nih!
nasib baik lah en.fotographer depan nih agak hensem. Tsk

kontrol jiwa kontrol jiwa


anak sape weh sopan cenggini nih.

Meh nak salam, salam, salam semua. Bapak banyak tangan nak hulur salam nih.

Alahai budak tecik ni memang suka menyelit kat mane-mane ada kamera macham kakak owh!

family potrait
~yang lelaki semua lari tema je warna baju. tsk!~

ces korang sibling busuk buat-buat malu lak time ni citpodaa!

okeh turn i plak ber-aksi oyeah!





kuar umah jap lambai tetamu nak balik

tanak lambai pun kat beliau sebab beliau berlakon je nak balik tuh!

kan dah cakap beliau bukan balik lagi pun hohoho. Ni gambar curi-curi yang kitorang sempat ambik sebab sebenarnya kitorang tak di-izinkan bergambar berdua hohohoho derhaka jap nih!


wey apa pandang-pandang saya hah mucuk?



nota kaki: terima kasih mucuk...

15 comments:

  1. tak ke best lagi sweet...

    tak payah susah2 panggil photog atau mak andam. ke-jelesan.

    tahniah. semoga cepat tawen ;) aminnnn. darah manis jgn banyak gado2 kayyyy... ;)

    ReplyDelete
  2. kamu sangat cumil dan kelakar. tahniah ye, dah jg tunangan org.

    ReplyDelete
  3. waaa
    patut la lamaa je
    da jadi tunangan org da
    huhu
    tahniahhh

    ReplyDelete
  4. yna dona dear~~~

    selamat menjadi tunangan orang :)
    u look so sweet, sangat berseri2 n baju sangat cantik tau :)

    congrats again :)

    ReplyDelete
  5. dona doni..sila tepuk tgn n bangga ngan diri sendiri yer krn bjaya make dgn jayanya...

    pasni ble buka skola make up k..heeee

    congrats..n megapa kamu kelihatan kuwosss???sila ambil perhatian bhwa sy sgt jeles yerr....nak kuwosss jugaksssss..heeeee

    ReplyDelete
  6. wah bestnya....tahniah.....:)

    ReplyDelete
  7. wahh...hampir menitis aimataku melihat gambar2 kamu..hoho..

    ReplyDelete
  8. da jd tng org sis ni...........xsbr nk kwen ek..............congrate sis

    ReplyDelete
  9. congratz kak! x sabar nak tgk pics kawen akak.ehe,,oh ye.saye silent reader jerk.ehe,, =)

    ReplyDelete
  10. wahhhh tahniah dah bergelar tunangan orang
    darah manis ni...nyamuk tak gigit

    ReplyDelete
  11. to all: TQ dear semua wish best2 owh ter-haru...sayang semua. tQ doakan kita tau ~wink2~

    ReplyDelete
  12. slamat bertunang...
    waaa kite srupa!! tngah bdarah manis ni..hohoo
    jaga2, jgn bnyak dugaan ble dh ade ikatan ni.

    ReplyDelete