Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

24 April 2009

Gedik, Ber-gedik, Ter-gedik.

Salam,

Haihh....(mengeluh).
Dari minggu lepas lagi awak asyik tergedik-gedik. Dari sebelum pergi kursus sampailah ke tempat kursus dan akhirnya balik ke kampung halaman kenapa masih lagi tergedik-gedik. Wohoho... masih tak puas-puas lagi ke bergedik selama nih? Tak letih ke? Bayangkanlah (pejam mata okeh) dalam dewan kursus depan ramai-ramai peserta awak dengan rasa tak malunya tergedik-gedik depan orang lepas tu bila orang tegur pandai pulak malu. Konon insap dah ~saya pun tumpang malu lol~ Tapi lepas tu boleh pulak ulang balik bergedik - beronggeng - berinul sampai saya naik menyampah - penat - malas nak layan - boleh blah.
Nasib lah time kita snap gambar, awak reti duk diam sekejap walaupun lepas tu tergedik-gedik balik. Saya letih campur geram sampai jumpa jer semua orang kat mana-mana harus tanya dorang kenapa bawah kelopak mata kanan saya nih ~eh kelopak mata bawah lah~ asyik tergedik -gedik.
Ada apa-apa petanda atau alamat rumah macam konon-konon orang tua cakap; kalau gatal tapak tangan itu tandanya nak dapat duit. Wohoho..habis mata saya yang tergedik gedik ini petanda nya apa lol...dapat shades percuma kot.

~ foto kurus saya eh kursus laa...~


2 comments:

  1. wow, bnyk btl tdg syria erk. huhu bru nk try pakai.

    ReplyDelete
  2. lemonade: huhuhu..trylah.mesti santek nyer...

    ReplyDelete