Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

24 February 2014

Phythosciene Double Stemcell

Salam subuh,

Tak payah susah-susah nak introduce product sekarang. Sebut je Phythosciene Double Stemcell, semua dah master pasal DSC. Sonang koje i. haha.


So, alang-alang dah involved dengan DSC, khas untuk warga Kemaman dan yang berdekatan - Dungun, Paka,Kerteh, Kuantan. Korang berminat nak tahu lebih lanjut tentang bisnes long term terpaksa kaya kaching? Nak tahu bagaimana kami dan team Richm5 bertindak menjana income disamping bagaimana produk DSC dapat membantu masalah kesihatan? Nak kenal produk DSCdengan lebih dekat? Jom, lock date dan seat anda pada 1 Mac 2014. Masuk adalah PERCUMA. So ini peluang anda. . 
Ramai yang berminat nak cuba tapi malu-malu, ragu-ragu, dan takut-takut. Sampai bila aagk-agak nye nak kekal dengan 'rasa' macham tu? Ramai yang dah berjaya buat hanya dengan langkah yang sangat mudah. Seriosly, bisnes kaching ada pelan yang sangat hebat. Sangat mudah dan sangat best. Semua dah disediakan dengan pelbagai tips bagaimana nak mencapai kejayaan dengan bijak dan mudah. Jom, kita pakat sedut aura kejayaan dan ilmu daripada Top Leader. Downline-downline serta bakal ahli baru jugak sangat lah dialu-alaukan. Kita bakar semangat masing-masing yok!

Anything nak tanya pasal bisnes kaching, boleh pm je terus atau whatsapp 013-9525876/017-9125876. Next entry ada setori lagi best!

20 February 2014

Hello 2014!

Agak-agak tajuk macham mintak maki tak?

Bulan Febuari kot.
Baru terhegeh-hegeh nak muncul.
Itu pun dah pun panik kejap - search belog sendiri tak jumpa.
Ingat blogger pun dah tak sudi terima blogger malas macham aku ni.

Okey malas aku dalam erti kata 'tak rajin nak berbelog'
Tapi insyallah tahun 2014 tahun makin rajin kerja dengan kuat.
Eh tanak kerja kuat, nak kerja lebih smart.
Kerja sikit, income banyak.
Ada ke?
Eh ada le. Aku memang dah buat pun.
Syukur alhamdulillah.
Permulaan yang baik dan unexpected di tahun baru.
Agak lambat berbanding orang lain tapi takpe, still sempat what.
Dari duduk tunggu tengok sampai bila kot.
Target laki bini tahun 2014 - misi free debt.
Tahun lepas tahun kumpul aset sikit-sikit.
Insyallah, settle segala debt, barulah misi mem-bangunkan aset.
Mohon dipermudahkan.
Meroket....
Eh eh.