Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

07 July 2011

30 Weeks Maternity Shoot


Alhamdulillah, dah pun 30 weeks pegnem. Still lagi sihat dah cerdas kot. Ahahaha. Evendo pewot adalah tak berapa nak bumps sangat, tapi feeling m2b yang bambam tu harus lah ade kans, hikhik. Semalam ada buat outdoor sket. Eceli shoot ni supposed to be official shoot sebab asben plan nak anto pict untuk contest kot tapi biasalah, bila gambografer adelah asben sendirik, make pict gedikness itu lebih banyak dari yang ber-pekerti kot. Kehkehkeh! Tapi tanak upload la pict yang gediks tu kat sini. Yang tu syumer nanti letak dalam pesbuk je la banyak-banyak. Sebab picta semua ber-saiz gajah, tapi sebab aku dah super esaited sangat nak upload, dan dan je edit sendirik buruk lak tu hasilnye. Rakus tak menyempat-nyempat. So korangs kalo rajin, sile kelik pict untuk enlarge ye. Pict sumer half-half je nampak kan. Malas nak resize dan edit balik. Tunggu nanti asben la buat kan yang lain.





edited by gambographer





eh eh. ter-upload jugop pict gediks!


yang ni pun edited by my gambografer
Dan ter-paling syuker pict nih! 
Tengs mucuk!

nota kaki: sengaja aku letak sikit je pun pict. Sian kat korangs berat nak load page nanti. lepas tu takot muntah siap. Haha. Sekian.

8 comments:

  1. akak mmg cute
    sy baru jmpe blog akak mgu lps, da jd flwer juge n jd silent reader je slme tu
    cm segan nk komen*auchhh
    tp nk jgk wish, slmt mlhirkn, dpt baby domey2 mcm akak n husband =)
    best kapel lah sy suke
    mak andam + phtgrpher
    err t klu kawen nk akak makeup an bole?tp sy jauh =(

    ReplyDelete
  2. wow...ur baby bump kecik je...kalo jalan2 org x prasan nih...:D...bleh kene ngorat nih:D...hehehe..tc ok:)...

    ReplyDelete
  3. diana:alololo, nape jdik silent reader lak..neway tengs sgt2 yunk..tengs la folo belog sis yg ntahapa2 ni...hehehe..tengs jugak for da wish...
    nanti dtg cni mekap ye...=)


    suezen:hahaha, market lagik ke kita...tq yunk.tc too....=)

    ReplyDelete
  4. makin cumill mama baby ni...hehe..

    ReplyDelete
  5. wahh perut sis kecik jer kan sekali tgk tak mcm preggy mama pun..
    tak per la janji sis dengan baby sihat slaloo kan :)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. waaHHH!!!akak mengamcam..hihihi
    kasot sngt tinggi steady lg..huhuhu
    comei tummy akak~~~

    ReplyDelete
  8. comelnya bakal mama sorang nie...
    berseri2 muka msa pregnent..

    ReplyDelete