Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

01 April 2011

Bukan April Fool-Lah!

Tadaa.....!!!


Oh-emm-jiii!!! Lama nye tak singgah belog sendirik. Belog-belog kesyangan lagi la tak jengah langsung. Huu!!! Eh ade ke yang rindu? Macham takde jek. Huahahaha! Last updated bulan Febuari lepas, sekarang dah masuk 1 April, baru ter-hegeh-hegeh nak rindu belog balik. Sori ye sume. Memang tak dapat nak elak. Rasanye pun dah ramai yang tahu kenapa kot. Kan? Kepada kesayangan yang selalu tanya kabor dan doa kan yang ter-baek tu, tenkiu so much. Sayang korang lebih tau. Lepas ni insyallah belog akan kembali terbela kot. Doa-doakan yang terbaik untuk aku okey! ^___^





 tak silap, ini muka masa 7 weeks pregnancy kot. time join kelas mekap Gee Cantik. Tak sempat nak update pun lagik stori nih sampai ke sudah. Muka sebelom ade lah seperti nyonya busuk tapi lepas sessi praktikal mekap, nah kau, sape nak percaye muka nih muka aku lagi. hahaha.


yang ni pulak time 11 weeks pregnancy. Gigih kan diri yang dah lembik cam kain buruk nih nak pergi Jom Heboh konon nye. Tak sampai setengah jam pergi, dah mula heret kaki nak pitam nak muntah bagai. Nyampah nye kat diri sendirik time nih. Tak jantan langsung aku. Kehkehkeh!


nota kaki: arini nak makan sushiiiiiiiiii.... ade sape-sape nak belanja aku tak? Muahahaha!

6 comments:

  1. ayorkk.....silap belog kah yunk?hahaha...awak tu, budak somel oke...

    ReplyDelete
  2. sis congrate yer sis
    moga dimurah kan rezeki
    tak sabar nk tgk muka baby :)
    walaupun dah 11 week tapi tak nampak perut pun hehehe

    ReplyDelete
  3. sis congrate yer sis
    moga dimurah kan rezeki
    tak sabar nk tgk muka baby :)
    walaupun dah 11 week tapi tak nampak perut pun hehehe

    ReplyDelete
  4. diam2 berisi rupenye..cantik nye ina

    ReplyDelete
  5. cik nur:tengs nur...tuhla,sis lg x sabor nk tggu dan tgk...
    huhuhu,perut till now mmg camtu j lg,
    tak tau lah nk tggu berapa bulan br nk boncet..
    kikikiki.....

    yana:haha.kan?diam2 ubi camni la kot...tengs yana,xde cantik mn pon la.mekap je tu...

    ReplyDelete