Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

21 June 2010

My Beautiful Wedding Part 1 - My Nikah

se-sampainye i kat perkarangan semejid (tak tahu nape mata tetiba je nampak merah time nih. haduii)

with my bff sampai mati - anum. patah-patah kaki pun sanggup datang majlis i. sayang ko lebih la anum (erkk, aku hutang hand flower tu kira lupa je lah ek anum. agagaga!)


my mucuk!!!

steady lah mucuk.

mucuk buat muka ketat. ayang kat belakang ter-sengih-sengih tak reti nak duk diam diam+sopan sopan+tertib tertib kan?


aku terima nikahnya... (",)

akhirnya....

sah bergelar isteri. alhamdulillah.

airmata gembira

cayalah mucuk. sekali lafaz je.gud job!

tok kadi pun mintak otograf i okeh.

ini lesen L kita kan mucuk.

yeay!!! dapat duit. nyam nyam!



hape??? nak kiss ke???? auww auww...malu nye i.. (petuuiih!!!)

kekasih halal ku.

sebab mucuk bagi ayang duit manyak-manyak, ayang bagi mucuk pinjam cincin peninggalan atok jiran ayang.

the best mom that i ever had in this world. sayang ma sangat-sangat!!!

mucuk+tok+bro in law+kezen

time ni lah adik-adik ku sibuk nak nyembang. pehal la.

lol.tengok ape cuk? tak nampak pape pun???

taxxxiii.....!!!
langsung tadek kereta lalu lalang. hish!

"takpelah.kita balik jalan kaki je la yang..." kata mucuk sungguh-sungguh (cuba tengok tangan dia ter-kapai-kapai tu)

auuuuw...sila tengok sambil tutup mata okeh!


hidung ku tak mancung, hidung mucuk yang ter-sorong serong.eh sorong!

ape tengok-tengok????

suami & isteri. auw auw auw...!!!

Tau tak, dari pagi tadi sampai malam i ber-sengkang mata pen-tipu meng-godek leptop semata-mata nak upload gambar nikah i untuk uolls. bagus tak i? bagus tak? tapi kan, bab meng-upload gambar banyak-banyak kat belog nih memang ter-sangatlah i tak daya. kenape lah belog ni bagi kita upload lima keping gambar je setiap kali ek? leceh nak mamps tau tak sebab nak kena kelik banyak-banyak kali+bukak folder pict banyak-banyak kali+pastuh nak kena pilih balik gambar+pastu kena bukak lagi belog tengok dah upload ke belom gambar pastu blablablabla kan? ntah-ntah i sorang je yang sakai tak tahu yang belog dah ada cara yang lebih mudah nak upload pict semua sekaligus dalam satu masa macham kat pesbuk tuh. so i upload separuh je dulu ye. yang selebihnya kena datang rumah tengok. agagagaga!

nota kaki: ingat lagi tak tok kadi nih? i lupa nak tengok selipar dia daaa....!!!

14 comments:

  1. cantiknya,tahniah! :) sape make up tukang make up ni? nice make over...

    ReplyDelete
  2. cantik nyaa!! tahniah tahniah :)

    ReplyDelete
  3. congrats sis.
    everlasting yaa :)

    ReplyDelete
  4. wahh,lawa gambar2 tu. anyway, congratulations ya! :)

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru yna... semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat... Amin...

    anyway cantik2 la pic2 ni sumer.. sker tengok... nice sangat... u look so beautiful... ;d

    ReplyDelete
  6. sweeetttt la donadoni...i palung suka gambar yg last tu *padahal gambo2 lain buat i jeles*..muahahahahahaa...selamat pengantin baru..la jugak kan...hahahahaah

    <3 smoga kekal ke akhir hayat <3

    ReplyDelete
  7. salam yna dona..

    selamat melayari alam berumah tangga... tahniah semoga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.........

    ReplyDelete
  8. tahniah kak dona..selamat dah sumenye ye..faza

    ReplyDelete
  9. liyana: tukang mekap yg mekap kan sendirik...nice ker?huhuhu...tq...

    nn:tq dear..=)

    adah:hope so..amin...tq yerk..=)

    rara:huuu..kredit to my OP...dia mmg superb!

    sasha:tq dik...=)

    hajarus:hehe..gambar ni campur2 edit n x edit.belom siap sepenuhnya pun...btw tq for ur wish...=)

    naddy:amin...arghh,xde maknanya ko nak jeles meles.nanti ko ngn hud hire OP yg superb gempak lagik ek.

    atie:amin dan insyallah.moga termakbul semuanya.tq wak..=)

    nurayunni:tq..huuu segan2...=P

    faza:faza...!!!!baru muncul???bakpe x mai ms wedd kak dona????huuu..rindu banget..

    ReplyDelete
  10. congrats sis! kamu sangat chantekk!! nad doakan jodoh akak n ur hubby berpanjangan.. :)

    ReplyDelete
  11. maaf sgt kak dona...hr kenduri kak dona same ng saudara faza..takleh nk p..lgpun faza tak tau pun....balik tu baru tgk Fb wa ckp nk bg kad jmputan..maaf sgt.....takpelah...ape2 pun selamat pengantin baru ye my dear sis.....santekkk sgt....faza slalu jd silent reader kat blog kak dona ni..hehe.love u...

    ReplyDelete
  12. walaweh mancungnya hidung groom tu..

    ReplyDelete