Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

15 October 2009

Oh Oh Oh Kan Dah Rasa Ber-salah

Memula i nak kena bagi tahu Nadia Bayu, ur wedding card dah selamat tiba tadi ~babe, cakap ahh kat mama u i rasa card itu sweet la dowh~ Jemputan ke majlis kawen u 25 hb nih yang buat i semangat dah apply cuti siap-siap dan dah rancang nak lepak Kuantan awal sehari then esok boleh gerak terus pergi majlis u. Damn perfect rite? Tapi, i tak sangka kenapa mesti ada enchek posmen begitu rajin hantar sekali surat perutusan hiba bersama-sama dengan kad u tu. Surat I kena pergi kursus kat Kota Bharu 4 hari kat sana start from 22-25 Okt which mean punah-lah segala harapan i nak pergi Kuantan attend ur wedding sebab sekarang dah pun i elok-elok plan nak ke Kuantan pehal pulak dah nak kena pergi Kelantan pulak. Dahlah wedding Nadxoxo pun i dah gagal meng-hadirkan diri (tsk!!!) Pun sori jugak Nad. I ada kelas full day hari tu dear. Wehh, kenapa-lah i nak kena sibuk ada kelas+kursus+kem pejadah tu semua di-saat akhir time saya dah plan gedik nak pergi. Penat je korang post kad tu kan dear? Kan i dah ter-haru+speechless+rasa bersalah+frustrated sangat! I doakan semuanya selamat. Amin. Maafkan saya (sambil tumbuk perut sendiri)

nota kaki: sapo dio hok duk kelate tu gak, maghi la amik ambo nati wat gi jale Kb Mall deh. ke guano saing-saing?

11 comments:

  1. yna-owh. kecewenye i tak dpt jmp dgn u.takde jodoh eh :(

    sedey

    ReplyDelete
  2. saya nak tumbuk perot anda jugakk..haha..

    btw,i klik ur nuffnang ;)

    ReplyDelete
  3. ambo ore klate
    tp xdop sano la
    hehe

    ReplyDelete
  4. ambo duk klate...
    (ntah bape kali da bg ni..)

    ReplyDelete
  5. nadiaaaa: babe..betapa frustnya i tau tak.dah lah lepas nih tak tahu bila lagi bila bleh jumpa u lagik.sedey giler...!!! nak pergiiiiiiiiiiiiiii!!!!

    chipsmore: ohok ohok! ok dah lah.

    joe: ambo tahu demo duk klate tp demo tadok di klate. tok guno jugok kalu lagu tuh.

    ReplyDelete
  6. ambo dok klate...sms ambo la deh nant..tq

    ReplyDelete
  7. nok g atah kb mall jah ko??
    g lar,rantau panje ko, kube krian ko,...tp ambo tok tahu ade gapo de nuh...ambo min sebuk jah tuh...

    huhuhuhu....

    ReplyDelete
  8. alin: begheh, begheh!

    aleen: betule ambo duk koto baru doh maso tu, gak ctu je lah dekat nyo. hok lain x se g takut tok de nak kelik.

    ReplyDelete
  9. tumbuk prot anda juga mulehh x? hehe.. :D

    ReplyDelete
  10. rara: hokhok...2x cukup.~ngee~

    ReplyDelete
  11. wokeh..sms awal2 yerk..takoot kelupaan nant

    ReplyDelete