Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

01 July 2009

Ter-Dera Mata

Haiiih, memang bosan la kan kalau selalu jek baca entry yang panjang-panjang tapi takde sebarang gambar menawan keluarga bahagia. Lagi bosan kan kalau baca entry yang kejap kejap gambar, kejap kejap gambar, sampai tak sempat nak baca entry, tiba-tiba dah ada gambar lagi hohohoho melampau la weh. Dan konfirm sure heboh lah seksa mata - memang akan bosan, kalau entry yang semua nya hanya gambar, gambar dan gambar again sampai rasa nak scroll laju-laju tahap kelajuan cahaya mata, biar terus sampai titik perpuluhan. Erkk, macham entry ni ke? Tsk!

jumpa budak kecik yang comey kerja Aowa
bukan sedang tunjuk aksi lucah tapi beliau sedang kutuk orang sebelah dan bajet coba ber-selindung di sebalik tapak tangan sendiri heh! Ish ish!!!
gambar edit tak lawa takpe, janji objek lawa kan, eh eh silap silap.

19 comments:

  1. cantik la tudung awak... hehe.. nak tanya inner dlm tudung tu lain yer pasangan dia dri luar tu?? :-)

    ReplyDelete
  2. a'ah, yang dalam tu pompuan yang luar tu laki2 eh tak tak memain jer hihih... 2,2 tu syria tapi yg anak tu syria t-shirt.

    ReplyDelete
  3. ye ker.. patut la cantik jer..syria mari.. hehe..ehh t-shirt tu means t-shirt awak pakai buat sarung ker?? hehe...

    mana nak cari erk tudung yang sarung je mcm nie yg cantik2.. sekarang ni kemalasan tgh melanda.. kuar tu rasa senang je sbb sarung jekan.. hehehe...

    ReplyDelete
  4. t-shirt itu adelah erk..t-shirt tukang jahit tudung ni kot gunting2 buat tudung nieh, tadaa...ala org cantek cam kamo dear pakai pe pun dah cantek..pakai ekin pun lawa senang sarung je tayah pin2 dan gosok2. efisyen

    ReplyDelete
  5. wah...sangat kreatif la...hehe.. ehh...bagi email boleh?? nanti kalau sempat nurul hantarkan resepi spageti tu.. senang je wat dia... hehe..

    [lari dri topic tudung pulak..hehe]

    ReplyDelete
  6. nurul: okeh, dah bagi tau.rite her waiting..ececece..

    joe:macham apekah..macham bagus jek.ngehehehe

    ReplyDelete
  7. hee.. so sweeett of u darling,,
    orang pakai tudung mmg cantik kan..
    heheh ^___^

    cantik gambar yang di snap ni..
    nanti leh tak amek kan gambar sis dengan tunang.. nak buat pre wedd tapi tanak mahal-mahal.. hee~ nak amek sendiri cam tak cantik pulak..huuu~~

    [tengah mencari unofficial photog]

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. eis kamil: owh terharu...TQ

    cik intanurulfateha: apelagi..sila try satu ye dear.nanti mesti santek jugak.

    chipsmore: erkk..saya suke ber-gambo.eh kami.

    truly: mr. photographer yg snap kan sis.boleh2...boleh la kalau nak booking dgn beliau...bagitahu kita.

    suezensuzana:okeh2 amik tudung tu bagi u.

    b: ape?? lobam idum?? mane, mane?

    ReplyDelete
  10. asal sume tanyer tudung jer?? hmm.. penat je 'pose' kan

    ReplyDelete
  11. haha..........sis ne ngn mr b die.........mmg brgambr sakan yea tyme mkn...........mr b tu da x monyok yea pas mkn....hehe....n gmbr sy pn trtempek kt c2.........hehe

    ReplyDelete
  12. penchenta dosa: topik tudung sedunia kot..kekekeke...

    chenta lyaa: tau xpe.dapat makan terus hati bunga2.

    ReplyDelete
  13. jumpa si budak kecik tu..
    sgt jeles
    lps nie nk terjah aowa jgk..hehe

    amboi cik abg dia dok kutuk
    ker yna join sekali kot..hehe

    ReplyDelete
  14. .da try tp jd buruk
    .sbb muke kecik :(
    .akak kt kedai tu pun ckp cmtu
    .x mo pakai lg laa
    .nk pakai tudung bese2 je
    *sob sob sob*

    ReplyDelete