Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

06 June 2009

Sakit Belakang Lah!

Salam,

Pergh hazabnya nak tunggu semua mekap job settle, kan dah cakap kan penantian tu memang satu penyiksaan tau tak! Memang ah best bila part kutip hasil tuaian sape tanak duit weh tapi tulang belakang saya dah makin melentur, lepas ni boleh pakat nyanyi lagu nenek-nenek si bongkok tiga ramai-ramai lah. Nasib lah ada my besties, si Doja yang paksa rela keluar rumah se-awal pagi temankan saya setiap kali ke rumah customer yang macam-macam karenah birokrasi lagi sanggup ter-cegat tunggu saya mekap sambil hulur-hulur berus lah semua bagai kat saya yang dah start buat muka tensi bila dapat customer yang tahu tanya lama lagi ke lama lagi ke sadap u!!!
Semalam pun seorang lagi my best friend wedding, kan dah cakap kan kat entry lepas seorang demi seorang ahli kelab ronggeng i dah start join kelab isteri-isteri takut suami eh tak tak, tu tajuk drama mengong astro lah @%$fujsfc. Lepas nih dah ter-paksa ah duduk rumah diam-diam tak payah pikir nak menggedis kat luar lagi bila hujung-hujung minggu camni sebab dah takde besties nak join aktiviti tu walaweh memang rindu ahh semua tu nanti sape nak temankan saya pergi mana-mana, sape nak temankan saya karok, nak rempit lagi, nak lepak lagi, nak poya-poya, dah dah jangan pikir nanti nak nangis okeh stop.

memang tak boleh diam ah kalau tengok veil mesti nak gedik kan?

gelak lah sangat padahal dalam hati dah sebak sebak sobsob

5 comments:

  1. owh hokhokhok dear,ter-sedak sis..ngeehehe

    ReplyDelete
  2. .seyes laa
    .ini bukan cobaan :P
    .tym sis kawen nti mesti lg santek :)

    ReplyDelete
  3. okeh okeh..sis siyes dah ni..!!hokhok.

    ReplyDelete