Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

30 May 2009

Penat Tapi Sedap

Salam,

Pheww... penat lah. Penat pergi shopping barang-barang peribadi semalam belum hilang, hari ni seharian pulak kat rumah teman ber-ronggeng terbaek i. So haruslah kan, menyaksikan detik-detik ijab dan kabul kawan baek dengan ter-perinci gitu walaupun ter-miss satu bab sobsob sedih. Pukul 2.30 baru start mekap sebab sengaja cik andam pergi lewat setengah jam walhal dah janji nak sampai tepat pukul 2 hahaha. Saja woh nak lengah-lengahkan bagi pengantin cemas panik sikit ~gelak setan~ Dah nak maghrib barulah ter-hegeh-hegeh gerak berambus balik rumah masing-masing, masa tu baru reti rindu bilik dan tilam sendiri dahlah melantak sate macam macam kebulur buat-buat tak tahu je tengok sate dalam pinggan tambah semua dah licin ~burppp~ Tangan pun dah penat sehari suntuk pegang berus gigi eh berus mekap ah, so nak tekan keyboard dah tak daya memang rasa nak kelik post entry je dah ni. Okeh dah kelik.

~gambar semalam~
dah tau nak letak dalam belog lagi beliau nak jelir padan muka dah publish gambar ni huhu

depan masjid dosa buat muka gedik jadi harus senyum suci je

p/s: gambar pengantin kena tunggu nanti ah baru upload. Saja nak suprise tunjuk hasil saya mekap wohwoh nak muntah ke?

4 comments:

  1. haih..ni ygg sgt jeless tgk dona doni ni sgt santekk shingga mahu mencubit2 saje pipi die ni..babe..kamu sgt manrik tertarik ko mmg deboom..huuu n sgt suci la senyuman mu itu..huuu n semakin kurus la..muka kamu..hahahahaahaha kalau naddy kawen..ble ke dona doni ku ini solekkan????ape??free??yeaayyy!!!!hahahaaha

    ReplyDelete
  2. ::Miss Naddy:: hape?semakin kurus???pergh dah agak dah hokhokhok...owh boleh2,mekap dalam mimpi memang boleh bagi free setiap hari mekap kan pun i boleh bagi naddy..hikhik

    ~chenta lyaa~: owh ye ke?tQ dear... beliau yang belikan nih,konpem baca ni kembang lobang hidung!!!

    ReplyDelete
  3. ouhh..kemban berkemban loban idun..

    ReplyDelete